sietse de jong

eigenaar sietsqo.nl

sietsqo.nl is een onderneming gespecialiseerd in webdesign, grafisch ontwerp en social media. Wij bieden originele, gebruiksvriendelijke en effectieve oplossingen. Van concept tot realisatie.

webdesign
sietsqo.nl bouwt websites en webshops voor desktop, tablets en smartphones. Wij bieden het totaalpakket: grafisch ontwerp, techniek, webhosting én onderhoud. sietsqo.nl staat voor creativiteit, duidelijke communicatie, meedenken met de klant en prachtige designs. Wij werken in verschillende sectoren en hebben daardoor een uitgebreid klantenbestand.

grafisch ontwerp
Naast websites kunt u bij sietsqo.nl terecht voor grafisch ontwerp. Wij ontwerpen logo’s, visitekaartjes, elk ander drukwerk, album/single artwork en alle bestanden voor jouw social media kanalen. Bent u op zoek naar een krachtig grafisch imago? Maak kennis met sietsqo.nl.

social media
sietsqo.nl is specialist op het gebied van social media. Naast het aanmaken en inrichten van jouw social media accounts leveren wij relevante content en bouwen wij een sterk online imago op. Ook geven wij persoonlijk advies en creëren wij creatieve marketing strategieën.

volg sietsqo.nl via: